Gratis registreren als bedrijf, particulier of vereniging
Maakt jouw internet compleet!

Snel vinden
Snel terug naar

Hoofdmenu:Info | Marktplaats | Promotie
 
Overig:Voorbeelden | Winkelmand | Uitloggen

Gratis lidmaatschap bij 4ieder.nl

Op de homepage staat beschreven wat de Social Market Site 4ieder.nl voor jou allemaal kan betekenen.

Op deze pagina kun je je gratis registreren als lid.
Let op: registratie is alleen mogelijk op een computer of smartphone waarop je ook e‑mails kunt ontvangen.

Stap 1 in registratie: kies de allereerste optie die voor jou van toepassing is:

Eigenaar van een bedrijf

Ben je de eigenaar van een bedrijf (met een inschrijving bij de KvK), dan kun je via de volgende button een (hoofd) bedrijfsaccount aanvragen:

-->> Start registratie als bedrijf

PS. Elk bedrijf kan exact één (hoofd) bedrijfsaccount aanvragen. Willen eventuele mede-eigenaren, of andere personen die het bedrijf een warm hart toedragen, zich via 4ieder.nl ook voor het bedrijf inzetten, dan kunnen zij onderin hun eigen Dashboard bij het hoofd bedrijfsaccount een subaccount aanvragen.

Voorzitter van een vereniging

Ben je de voorzitter van een vereniging (met een inschrijving bij de KvK), dan kun je via de volgende button een (hoofd) verenigingsaccount aanvragen:

-->> Start registratie als vereniging

PS. Elke vereniging kan exact één (hoofd) verenigingsaccount aanvragen. Willen andere verenigingsleden zich via 4ieder.nl ook voor de vereniging inzetten, dan kunnen zij vanuit hun particuliere account onderin hun eigen Dashboard bij het hoofd verenigingsaccount een subaccount aanvragen.

Voorzitter van een gezelschap/netwerk

Ben je de 'voorzitter' van een groep van personen anders dan een officieel bedrijf of vereniging (bv gezelschap, netwerk, vereniging), en heeft die groep geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel, dan kun je via de volgende button een (hoofd) account voor het gezelschap/netwerk aanvragen:

-->> Start registratie als gezelschap/netwerk

PS. Elk gezelschap/netwerk kan exact één (hoofd) account voor dat gezelschap/netwerk aanvragen. Willen andere leden zich via 4ieder.nl ook voor het gezelschap/netwerk inzetten, dan kunnen zij vanuit hun particuliere account onderin hun eigen Dashboard bij het hoofdaccount van het gezelschap/netwerk een subaccount aanvragen.

Particulier

Deze optie dien je te kiezen indien je (voorlopig) alleen in de rol van particulier wilt deelnemen aan 4ieder.nl.
Iedereen in Nederland kan maximaal één particulier account krijgen, dit wordt meteen ook het particulier hoofdaccount.
Vanzelfsprekend kun je later alsnog ook één of meerdere bedrijfs- en verenigingsaccounts aanmaken, maar zorg dan wel dat je bent ingelogd onder je particuliere hoofdaccount, want alle overige accounts vallen onder je particuliere hoofdaccount. Koppeling van al je accounts biedt oa voordelen in het kader van signalering en onderhoud.

-->> Start registratie als particulier