Hoe kan ik gratis adverteren?
Maakt jouw internet compleet!

Snel vinden
Snel terug naar

Proces:Laatste stappenplan
 
Hoofdmenu:Info | Marktplaats | Promotie
 
Overig:Voorbeelden | Winkelmand | Uitloggen

Hoe kan ik geld besparen en korting of cashback ontvangen?

Voordelen | Stappenplan

Voordelen van lidmaatschap 4ieder.nl

Als lid van 4ieder.nl heb je onder andere de volgende voordelen:

(*) Profiteren van kortingen en aanbiedingen

Binnen 4ieder.nl kun je op de volgende manieren geld besparen:
  • Kortingen en aanbiedingen, in de vorm van cashback: je ontvangt een korting (cashback) van 55% van de commissie, die bedrijven aan 4ieder.nl betalen vanwege de verkoop van hun diensten en producten.
    Daarnaast ontvangen ook andere leden van het netwerk 10%, 5% en 3% van de commissie.
    Je hoeft je via ons platform alleen even aan te melden, vlak voordat je de dienst of het product afneemt, en later de door de aanbieder aangegeven informatie (bedrag en retourdatum) controleren. Al het andere wordt automatisch geregeld, hoef je niets voor te doen.
  • Unieke diensten en producten: 4ieder.nl trekt ook aanbieders aan die weliswaar geen éxtra korting geven op hun diensten of producten, maar die wel redelijk uniek zijn in prijs en/of kwaliteit! We hopen dat we ook die ondernemers kunnen helpen met een stukje extra bekendheid via 4ieder.nl.

En de mogelijkheden worden in de nabije toekomst nog veel verder uitgebreid.

Echte voorbeelden van kortingen en unieke diensten kun je vinden op voorbeelden pagina. Voorbeelden van Een voorbeeld van een advertentie betreffende een redelijk uniek aanbod is een aanbieder van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor ondernemers (opent in nieuw venster).
Helaas is er op dit moment nog niet veel aanbod, laat staan aanbod waar commissie/cashback op zit. Dit komt natuurlijk omdat 4ieder.nl nog een nieuw concept is, dat eerst een ledenbestand moet opbouwen voordat het zijn echte kracht kan laten zien.
Voordelen | Stappenplan

Stappenplan 'Ik wil geld besparen en korting/cashback ontvangen'

Hieronder staan de stappen die je dient te doorlopen.
Ben je de weg kwijt? Klik dan op 'Snel naar' en 'Terug naar laatste stappenplan'.


Stap 1: word lid van 4ieder.nl

Maak je keuze:

Stap 2: vul account in

Je dient het account in te vullen met contactinformatie en informatie die op diverse plaatsen in 4ieder.nl getoond kan worden, zoals het profiel.
Wat je in je account invult wordt met name getoond in het algemene deel van je subwebsite.


Stap 3: plaats gratis advertentie

We noemen het voor het gemak even een advertentie omdat het in die vorm wellicht het meeste getoond wordt.
Maar in feite creëer je een aanbod, dat op meer manieren dan alleen als advertentie wordt getoond, bijvoorbeeld als onderdeel van je eigen 'subwebsite' binnen 4ieder.nl, van de online gids, van het profiel van je medewerkers, etcetera.

Het plaatsen van een advertentie gaat als volgt:
  • Zoek het item (bijvoorbeeld 'hypotheekadviseur') waar je bedrijf het beste bij past via 'Snel naar' (groene link onder het logo) en 'Zoek item in marktplaats'.
  • Klik in de itempagina links op de oranje link 'Plaats gratis advertentie' en volg de instructies op: advertentie opmaak, selectie opties, advertentiebereik, activeren.